Alphofs Kicki

 

Opdrætter:
Kennel Alphof v/Ingrid og Lena Alphof
Stenbæcken
Sverige


f.2.7.1988 - d.28.12.1999

Kicki er mor  til Frida og Viola

kicki2.jpg (17260 bytes)
I 1988 var vi på en ferietur til Sverige og besøgte Kennel Alphof. Kicki var kun 3 uger og så kær. Vi var ikke i tvivl om at hun skulle med os hjem, men vi måtte jo vente lidt til hun var gammel nok til rejsen. Hun kom hjem til os 10 uger gammel, og har været hos os siden. Dengang vidste vi ikke at hun skulle blive grundlaget for vores Kennel. Vi havde ikke tænkt på at Kicki skulle blive mor - bedstemor og oldemor, men sådan blev det. I 1993 blev Kickis hvalpe født. Der var 5, og Frida og Viola blev boende hos os. Kicki var en god mor, og Frida og Viola var et par dejlige hvalpe, selv om de gang på gang stak af og  løb til stranden for at bade. Vi vidste altid hvor vi kunne finde dem. Kicki kunne godt finde på at løbe med dem, og så gik der lidt tid, så kom de drivvåde hjem alle tre.
Nu var det jo sjovt med leg og pjat, og nu var der jo så lige det at Frida og Viola jo blev voksne, og Kicki blev ældre. Vi vidste jo godt, at for at vi altid skulle have en Sankt Bernhard som Kicki og hendes hundebørn, så måtte vi sørge for at slægten blev ved med at bestå.
Kennelnavnet Hjørringgaard fik vi i 1993, og nu har vi det vi ønskede os, efterkommere af Kicki, og nu da hun ikke er her mere, kan vi så glæde os over at hun på en eller anden måde lever videre igennem sit afkom.
Kicki forlod os 28/12-99. Hun blev 11 1/2 år gammel.
Vi mistede Viola en uge før hun blev 8 år.

Stamtavle

Forældre Bedsteforældre Oldeforældre
Sch
Apalåsens Tristan

Sabrino
- K
Alphofs Scot Nch
Apalåsen's Fay
Intch Nordch
Alphofs Olga
Madelen Sch Nch Intch
Uwe v. Merlotreu

Alphofs Tjambolina
Alphofs Bolivia - L Sch Nch Intch
Uwe v. Merlotreu
Intch
Adema

Senta v. Merlotreu
Sch Nch
Alphofs Beauty
Intch Sch Nch
Sazzas Bernhard
Sch Nch
Vaxa v. Sæuliamt